2015. október 16., péntek

X.16. péntek

Remélem mindenki megkapta a gyűrűket! Lehet ismerkedni vele, használni, forgatni...Arra kérnélek benneteket, Szülőket, hogy hagyjátok, hogy a gyerekek fedezzék fel a logikáját. Ha nagyon megrekednek, csak akkor segítsétek őket egy kis lépéssel.   :)  Arra feltétlenül figyelni kell, hogy finoman, lassan hajtsák a betűket, mert az első pár használatkor még akadhat, torlódhat. Később bejáratódik. Még egy valami: a belső felére alkoholos filccel írjátok fel a kis tulajdonos nevét!
Hétfőn hozzák a suliba  a lurkók, már dolgoznánk vele.
Az ára végül 3250ft lett, amit a jövő hét folyamán szednék. Aki már befizette a többet, annak természetesen én adok vissza 500ft-ot. :)

Még pár szó a Rózsa-színházról. A János vitézt láttuk. Kissé komorabbra sikeredett, mint amit én gondoltam volna ennek a korosztálynak. Kérlek benneteket, kérdezgessétek őket a darabról, mondják el, mire emlékeznek, milyennek látták ezt az előadást. Talán így könnyebben a helyére kerülnek a dolgok, mintha maguk birkóznak meg vele. Köszönöm a segítségeteket!






2 megjegyzés:

  1. Kedves Kriszta!

    Meglepődtem amikor azt írtad komor volt a János vitéz, mert az egyetlen amit Bazsi elmesélt a darabról, az egy humoros jelenet volt...: )

    Hajni

    VálaszTörlés
  2. Volt olyan is, de egyéb is... Örülök, ha Bazsi egy könnyebb lélegzetű részt rögzített. :)

    VálaszTörlés