2016. február 25., csütörtök

MÁRCIUS

Fontos időpontjaink:

Szedem a III-IV. havi úszáspénzt, már az emelt tarifa szerint. Így a 7 alkalom  lemondásokkal/emeléssel/felmentésekkel  2800ft. A tartósan felmentettek, kérem keressenek!!

Március 5. (szombat) munkanap. A tolerancia napon 8-12 tartó érzékenyítő programmal várjuk a gyerekeket. Nincs szükség előzetes felkészülésre vagy felszerelésre, egy kis tízóraival és egy tolltartóval felszerelkezve jöjjenek. Ebéd van, a gyerekeket 12-től lehet haza vinni.

Március 7. (hétfő) házi bemutatót tart 1. órában egyik kolléganőnk, ezért a tanítás csak 9 órakor kezdődik. Ügyeletet tartunk, ha igénylitek, jelezzétek felénk, kérlek!

Március 11.  (péntek) ünnepség osztálykeretben. Ünneplőben, kokárdával kell iskolába jönni.

Március 12-16. szünet. Benne a 16- szerda is, ami a pedagógusoknak nevelési értekezletet jelent, a gyerekeknek egy nappal hosszabb szünidőt. 

Március 23. (szerda) Múzeumi nap, nincs tanítás, illetve tapasztalati tanulás van.:)  Még szervezem a kiválasztott múzeumot  ( http://www.mezogazdasagimuzeum.hu/article.php?article_id=906 ), remélem tényleg eljutunk. Ehhez a programhoz szívesen vennénk egy-két kísérő szülőt. :)
A program végleges. Kaptunk időpontot! Reggel 7.45re kell jönni, 8-kor indulunk, 10.15-től indul a kiállítás megtekintése. 14 óra körül érkezünk.

Március 24-29. hatalmas és végeláthatatlan tavaszi szünet!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése