2016. május 8., vasárnap

HORGÁSZAT

9-én, hétfőn az első 2 óra (olvasás és írás) lesz megtartva.
10 órára jönnek a fotósok és a mi osztályunkat fotózzák le először. Szép, kedvenc ruhában jöjjenek a gyerekek! A lányoknál legyen egy fésű, hogy ha szükséges megigazíthassuk a hajukat. :) kb.
Ezután átöltözünk játszós ruhába, magunkhoz vesszük a kis hátizsákunkat( ebben legyen az ebédet is pótló uzsonna, innivaló, rágcsálnivaló vagy gyümölcs) és a felajánlott autós segítségekkel elrobogunk a Peremvárosi horgásztóhoz. Az 5.a-sok már reggel 8-tól ott lesznek, bemelegítik a botokat, beetetik a halakat. A kicsik a nagyokkal párokban fognak pecázni, páronként egy botot, haltároló edényt, csontit és haleleséget kapnak és kezdődik a verseny. Természetesen, ha valaki versenyen kívül szeretne maradni, arra is van lehetőség.
Kb. 3-ig maradunk kint, ha az idő is támogatja ezt az elképzelésünket.
Kedden a délelőtti órák után kb. 14 órakor szállunk buszba és 17.30-ra érünk vissza. Mivel még tudunk ebédelni a program előtt, nem szükséges ennivalót csomagolni a gyerekeknek, esetleg egy kis innivalót.
A szerdai anyák napi műsor után egy nagyon rövid szülői értekezletet is tartanánk, hogy ne kelljen egy újabb délutánt megszervezni emiatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése