2016. május 30., hétfő

KIRÁNDULÁS



 Számoltam, telefonáltam,  egyeztettem. Íme az eredmény:
A kirándulásunk ára 5000ft és két vonaljegy( bérlet esetén, nincs szükség a jegyre)
Gyülekező az iskolában 8 órakor. 
Indulás 8.15 -kor. (Újpest Városkapu-tól 10.05-kor indul a buszunk)
A  csomagokat az indulás reggelén tudjátok bepakolni Heni autójába.
A gyerekeknél legyen egy kis hátizsák, amibe tegyetek egy napra elegendő szendvicset, kis rágcsálnivalót, innivalót, papír zsepit, sapkát a nap ellen, esőkabátot, a diákigazolványt, ha van bérlet, azt is.
A "nagy" csomagban legyen: 1 hosszúnadrág, 1-2 rövidnadrág, 2 póló, egy pulcsi estére, fehérnemű, 2 pár zokni, pizsama, törölköző, tisztálkodószerek, lányoknak fésű/hajkefe.  Ha szoktatok használni, akkor tegyetek be kullancsriasztó sprayt/krémet, naptejet. Ha bármilyen gyógyszert szed a gyerkőc, akkor ezt tudassátok velünk és tegyétek be a tablettát.
Az esti elalvást, ha zökkenőmentesebbé teszi, akkor betehető egy kisebb plüss vagy bármi, ami kedves a szívüknek és otthoni szaga van. :) Ágyneműt ott kapunk.
Uzsonnára vagy vacsi kiegészítésnek biztosan örülnének a gyerekek valamilyen süteményfélének. Ha van ilyesmire időtök, erőtök, nagyon köszönjük, Heni hozná ezt is.
Első napon az érkezést követően kirándulunk egyet Szentendrére. Erre az alkalomra jól jöhet kis zsebpénz, ha fagyizót látnánk...Estére tüzet raknánk, a parázsba talán még némi hajas krumpli is kerül...meglátjuk.
Másnap szintén kirándulunk, de már nem a városba, hanem a környék szép túraútvonalai közül választunk egyet. Ebédre érünk vissza, majd pakolunk és már indulunk is haza a 16 órás busszal.
A Határ úton szeretnénk a gyerekeket nektek visszaadni, a csomagokat is ott vehetitek át Henitől. 
Érkezésünk várható időpontja 17.15-17.30. Ha ettől nagyon eltérnénk, értesítünk benneteket menet közben.
Ha valamit kifelejtettem vagy kérdésetek van, mondjátok bátran!



2 megjegyzés:

  1. Kriszta! Két buszjegy elég? Nem 3 kell? Busz + metro oda, metro vissza? Viki

    VálaszTörlés
  2. :) igazad van, de én most csak kettőt kértem.

    VálaszTörlés